MURÁNYI EMPRAXIS HEALING

/ESP-TRAUMAOLDÓ ÉS
KRÍZISKEZELŐ KOZULENS/

ONLINE KÉPZÉS

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000723

Következő csoport indul:
2023. szeptember 20.

 

 MURÁNYI EMPRAXIS EDUKÁCIÓS KÖZPONT KÉPZÉSE

 

Szeretettel köszöntöm az Empraxis világában!

 

Köszöntő és személyes üzenet az alapítótól, tanfolyam tájékoztató 

Hiszek abban, hogy fordulóponthoz érkezett az emberiség, egyéni és kollektív szinten is. 

Személyes érintettségemből fakadóan és a sok évnyi tapasztalat alapján bátran kijelenthetem, hogy a ma élő emberek legfontosabb feladata, egyértelműen a traumaoldás, szemléletváltás és felelősségvállalás.

Ezeket a sorokat olvasva, bizonyára Ön is érzi, elég volt a szenvedésből, küzdelemből, betegségből, bizonytalanságból, ezért szeretne döntéseket meghozni, tanulni önmagáról. Van igénye tágítani a privát spektrumát,  letenni a fájdalmas és sziklanehéz súlyokat, melyek testileg, mentálisan, lelkileg, energetikailag is iszonyú megterhelőek. Ezek a súlyok, több generációra visszamenőleg, az élet legfontosabb területeire kíméletlenül, vissza- és lehúzó erővel hatnak, nagyon sok esetben.

Nincs több idő arra, hogy dédelgesse a generációs traumákat, védje azokat a sérült és bántalmazott paradigmákat, amelyből eddig táplálkozott, töltekezett. 

Itt az idő a változtatásra és változásra! Itt az idő a cselekvésre, életfeltárásra, érzésébredésre, gyógyulásra, határozott döntésekre, szemnyitásra!

Itt az idő, hogy a sorsfeladatához hűen éljen, tele önbizalommal és energiával!

Minden probléma, – mint feladat – az életben, a valamikor megélt és átélt traumákból, krízisekből fakad és ami a legfontosabb: érzés szinten. 

Epigenetikai és pszichológiai szempontból új felfedezésnek vagyunk birtokában, amit az Empraxis aktívan, egyedülálló módon és folyamatos szakmai jelenléttel képvisel. Ez nem más, mint az, hogy a traumatikus élmények, krízishelyzetek, – legyen az kismértékű, közép vagy súlyos – öröklődni képesek és a DNS láncban hordozzuk. Továbbmegyek: az öröklésen túl, tudatalatti szinten, biokémiai és fiziológiás hatása is van. Ez azt jelenti, hogy az intimitástól kezdve, a párválasztáson át, az üzleti döntésekben, gyermeknevelési szokásokban, függőségekben, játszmákban, szexualitás és nemi identitás megélésében, női és férfi minőségek önazonosságában, kapcsolódási és kötődési mintákban, betegségek kialakulásában, életkörülmények rendeződésében, sőt, még az események történéseiben is döntő és állandó szerepet játszik minden, amit örököltünk. 

Ennek a ténynek a tudatában, az önismeret, új szintre emelkedett.

Eddig soha nem látott erővel vagyunk képesek megismerni, beismerni és felismerni, mi az, ami hátráltat és előrevisz. A gyógyítás és gyógyulás, kommunikáció, energetikai tényezők, kapcsolódási formák, az intuíció aktivizálása és a képességek-tudás-erő használata, most döntően fontos kauzalitásban pulzálva lüktet a személyes terünkben, frekvenciákban. 

A világméretű transzformációnak köszönhetően, a traumaoldás és az edukáció is, új dimenzióba lépett. Individuális és kollektív tartományban is szeretnénk egyértelműen, őszintén feltárva, mégis befogadhatóan megmutatni a trauma-körforgalomból a kijáratot. A csontig hatoló, fájdalmas lélekdarabkákat segítünk megtalálni, helyére tenni a hiányzó puzzle darabkákat, meggyógyítani a múlt borzalmait. Feloldozni és felszabadítani a testet és lelket, melyet együtt teszünk meg, kéz a kézben. Ez az út, sokszor fájdalmas és kitartást követel, de megéri járni az ösvényen, mert belső értékekkel és gyógyírrel van kikövezve. 

Azért, hogy ezen az úton, minden sejtében érzi és tudja is, hogy biztonságban van, mentális védőhálót adunk a lépéseinél vagy ugrásainál. – Tehát a folyamatban megélt nagy döntéseinél, változásainál, egyedülálló baráti, szakmai, emocionálisan érzékeny, támogató közeget kívánunk nyújtani Önnek. 

A Charm Inside Empraxis – Traumapszichológiai és Edukációs Központ alapítójaként és egyben szakmai vezetőként, az oktatóinkkal együtt  – és természetesen a magánpraxisomban is – elvi kérdésnek és evidenciának tartjuk és tartom, hogy minden hozzánk megérkező kliensünknek, tanulónknak,  látogatónknak, olvasónknak, biztosítsuk a biztonságos, szeretetalapú, professzionális megközelítésű segítséget és képzést. Egyedülálló módon, értő figyelemközpontú, extraszenzitív és atompontos megoldás fókuszú, empátia bázisú támogatást képviselünk. Nemtől, bőrszíntől, vallástól, nációtól, ítélkezéstől, minősítéstől függetlenül. 

Személyes hitvallásom, hogy a figyelem a legerősebb eszközünk az életben. 

A figyelem gyógyít, szeret, hisz és hálával van tele. A figyelem szakrális elemi rész, mely etet és táplál és amelyből mi magunk is táplálkozni tudunk. A figyelem belső húrokat rezegtet meg, mely aranyszállal van körbefonva és Istenhez kapcsol bennünket. A Teremtőhöz, a Teremtéshez és a Belső Istenünkhöz. Ez a különleges kapcsolódás mutatja a jeleket az életben, hogyan és milyen módon, miért legyünk jelen a saját életünkben. 

A Belső Istenünk a belső iránytű, mely mutatja a helyes utat, a szív hangját, az örömökkel, egészséggel, rendezettséggel átitatott bőség tudatot, amelyben el tudjuk hinni, hogy van bőségesen mindenből, amit szeretnénk. A figyelem megtanít, hogy a probléma csupán feladat, a fél-elem a szer-elem másik fele és hogy az örök állandó a változás. Globálisan tapasztaljuk, gazdasági, szociális, egészségügyi, mentális oldalról, hogy nem a legerősebb marad életben és boldogul, hanem aki képes a változtatásra, változásra. 

Az Empraxis szemléletváltást is képvisel, amely kimondja, hogy kezdjünk el kételkedni a láthatóban és hinni a láthatatlanban. Továbbá látjuk, hogy a tér, idő, döntéseink, körülményeink, történeteink, élményeink, tapasztalásaink, mi magunk vagyunk. 

Mindezen érvek és szemlélet nyomán alkottuk meg a szakma hiánypótló képzését, az ESP traumaoldó- és kríziskezelő konzulens képzést. A képzés világszínvonalú minőséget és figyelmet képvisel a magániskolák között is, de a traumaoldás területén is. 9 hónapon keresztül vezeti a tanulókat saját magukon keresztül, a segítségnyújtás egy egészen új formulájába. Olyan eszközöket kapnak a tanulók, akik felvételt kapnak, ami regressziós szinten is és az időben előrevetítve is képesek, 360 fokban megváltoztatni az életszemléletet. Lehetőség adódik felülírni az akadályozó programokat, módosítani a hozzáállást a feladatokhoz, döntésekhez, a jelenhez, minőségi kapcsolódásokhoz, egészséghez, szeretethez, hithez, bizalomhoz, bőséghez, változásokhoz, áramláshoz, magához az élethez. Széles spektrumot nyitnak, megtanít “látni” és “láttatni”. 

Az a személyes tapasztalatom, hogy az iskolákban, erre tanítanak meg a legkevésbé. Hiánypótló képzéseket és közösségi teret szeretnénk teremteni, mert hiszek abban, hogy edukációval, szeretettel és tiszta figyelemmel, segítséggel tudunk valóban jelen lenni a saját életünkben.

Kedves konzulens szakmai képzés iránt Érdeklődő!

„Csodás mozgatórugónk és folyamatos inspirációnk, hogy az Ön célja, a mi motivációnk, egyedülálló traumaoldás, kríziskezelés jegyében: gyógyulás, fejlődés, képzések, tehetséggondozás, szakmai konferenciák, összefogás, spiritualitás területeken, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Természetesen a szakma előtt is nyitva áll az ajtónk és örömmel fogadjuk az érdeklődőket.”

 
MIT NYÚJTUNK ÖNNEK? MIÉRT VÁLASSZON BENNÜNKET?
 
Mindenek előtt, minőségi figyelem, amit a legerősebb eszközünknek tartunk, atompontos problémamegoldás, a legmélyebb és legbonyolultabb összefüggések gyors átlátása, empátia.
 
Az Ön és Kliensei életében hatékonyan és sorsfordító módon használható eszközök, melyek kizárólag csak a mi képzési rendszerünkben elérhetőek, nemzetközi szinten is.
 
Szakmailag felkészült, emberileg minősítés és ítélkezés mentes, intuitív, saját érintettségű oktatókat foglalkoztatunk
 
Saját, megoldani, feltárni kívánt élethelyzet behozása, megosztása, teljes körű mentorálása
 
Garantáltan konkurencia mentes praxisépítés, folyamatos fejlődési, szakmai továbbképzési lehetőség
 
Deep self-awaraness & training (mély önismeret tréninggel egybekötve)
 
2016 óta, magyar szabadalommal és védjegyoltalommal védett traumaoldó és kríziskezelő eszközök
 
24/7 – VIP asszisztencia szolgáltatás a képzés teljes ideje alatt
 
Közvetlen szponzorálás, licenc jog használat, reklám és marketing potenciál, végzett tanulóink számára, „1. LÉPÉS PPROGRAM*” (*minden segítséget megadunk, hogy sikeres szakember lehessen, a saját specifikus területén. Kapcsolatok, platform, egyénre szabott tanácsadás, megjelenési lehetőségek.
 
Szupervízió, folyamatos mentorálás
 
Innovatív tehetséggondozás, transzformatív szemlélet
 
Online, egyéni- és kiscsoportos képzés, rugalmas időbeosztás, magántanulói státusz lehetősége
 

KINEK AJÁNLJUK?

 
Akik az emberi lélekkel kívánnak a jövőben foglalkozni, szeretnének segítő területen tevékenykedni, leginkább korunk legfontosabb mentális egészségügyi területén, a traumaoldás, kríziskezelés speciális szakterületén.
 
Akik szeretnék megismerni a ma létező leginnovatívabb és leghatékonyabb pszichológiai területet, az ESP traumapszichológiát, ami 
Extra Szenzorális Percepciót jelent, tehát érzékszerveken túli érzékelést, intuíciót. 
 
Akik szeretnék magukból kihozni a teremtőerőt és ezt az erőt, másoknak is meg szeretnék mutatni. 
 
 
MILYEN KOMPETENCIA, FELTÉTELEK KELLENEK A KÉPZÉSHEZ?
 
– magas fokú érzelmi intelligencia- és empátia
–  hivatástudat
–  minimum követelmény érettségi
–  sikeres felvételi
–  erkölcsi bizonyítvány
kézzel írott motivációs levél 
 
MIT TANULHAT NÁLUNK?
 
Önismereti alapok, önismeret haladó szinten
 
Progresszív kommunikáció elmélet és gyakorlat
 
Kérdés-Ásás 
 
Önbizalom, önértékelés, önbecsülés alapépítőkövei
 
Pszichológiai alapok
 
Érzelmi intelligencia fejlesztése
 
Térszimbolikai alapismeretek
 
Mátrix térkép elemzés
 
Pszichoszomatikai ismeretek
 
Traumaelmélet
 
Kríziselmélet
 
Probléma-feladat felismerés a gyakorlatban
 
Tréneri kompetenciák 
 
Írásos személyiség- és viselkedés elemzés
dr. Görög Réka Dorottya oktatóval
 
Művész coaching a praxisban, Takács Tímea oktatóval, művészeti vezetővel
 
Traumaoldás ICD szemlélettel, Kondor Tamás egyetemi tanárral 
 
Vállalkozási alapismeretek
 
Murányi  Empaxis Healing névhasználat, licenc, Praxisépítés, vállalkozásépítés alapismeretek, általános tudnivalók
 
Online konzultáció 
Képzés időtartama: 6 hónap + úton tartási program 1 évig 
 
 
Oktatók, modulok
 
Murányi Edina 
szakmai vezető, traumaoldás, kríziskezelés, ESP program, Murányi Empraxis Healing
 
Takács Timi
művész coaching struktúra és szerkezeti felépítése,
Takács-Művész Coaching eszközök elméletben és gyakorlatban
 
dr. Görög Réka Dorottya
személyiség- és viselkedés elemzés, holisztikus coaching
 
Kondor Tamás
trauma feldolgozása ICD szemlélettel
 
 
A képzés, vállalkozásra alkalmas, 3 nyelvű, végzettséget igazoló elismerést ad. 
 
 
Képzési csomag:
 
Online tanítási órák, modul tankönyvek, munkafüzetek, szakmai konzultációk, egyéni konzultációk, vizsgadíj, online megjelenési lehetőség, végzettséget igazoló dokumentáció
 
Képzés bevezető díja részletfizetési lehetőséggel, egyéni ütemezési lehetőséggel: 
 A képzés zárt körű, ezért árajánlat kérése, kizárólag személyes elbeszélgetés után lehetséges. 
 
 

Bővebb információ

 
Jelentkezni díjtalan tájékoztató konzultációra, géppel írott, rövid bemutatkozó levéllel, illetve online és telefonos elérhetőség feltüntetésével lehet. 
 
A jelentkezéseket az info@empraxishealing.com címre várjuk.
 

Változása és gyógyulása  szolgálatában:

Murányi Edina

szakmai vezető, alapító, oktató

Oktatók

Murányi Edina

ESP trauma parapszichológus, gyermek- és felnőtt kríziskezelő tréner, a Murányi Empraxis Edukációs Központ és az Empraxis Healing Életprogram alapítója
Alapítóként és szakmai vezetőként, nemes egyszerűséggel, a minőségi, őszinte edukációban hiszek. Kiemelten fontosnak tartom az érzelmi intelligencia és az intuíció fejlesztését. A szakmaiság hiteles megőrzéséért, ugyanakkor a megújulásért, az a fő feladatunk a munkafolyamat során, hogy megtaláljuk és aktivizáljuk a belső iránytűt, beállítsuk a mágneses szívtérbe és ez által megtanuljuk olvasni a DNS kódtérképet. 
 
Az ESP traumaoldásnak kettő alapköve és bázisa van. Az egyik, hogy képes legyen a konzulens saját magában is felismerni, a kommunikációs transzmitteri csatornákat, vagyis az átviteli információkat. A másik, hogy mi elsősorban nem válaszokat keresünk, hanem kérdéseket. Kizárólag pontos kérdésre tud pontos válasz érkezni. Mire vagyunk érzékenyek? Különböző formák, életesemények, gondolatok, cselekedetek, milyen érzéseket váltanak ki belőlünk? Melyek a legrejtettebb rezonanciák, amelyek a felszín alatt vannak? Mit hordozunk generációs szinten? Melyek a saját menekülő vagy épp építő útjaink?
 
A trauma kódnyelvének felismerése, megismerése és jelentésük felismerése, sorsdöntő és sok esetben életmentő lehet a velünk szemben ülőnek, de önmagunkra nézve is. Szinte minden esetben exponenciális összefüggés van a trauma tapasztalat és a testi, fizikai tapasztalás között. Gyakorlatilag atompontosan meg lehet határozni, kinek, mitől és hol alakulhat ki fiziológiásan panasz, amiben a pszichoszomatika és az epigenetika tudománya ma már nagyon sokat segít, hogy abszolút racionális képet kapjunk testünk elváltozásainak legmélyebb okairól. Az ESP traumaoldó és kríziskezelő konzulens képzés azért is egyedülálló a pszichológiai és tréneri területen, mert igyekszünk a legkomplexebben körüljárni a traumákat,
a sérült részeket, ugyan akkor kiemelni a legfejlődésképesebb elemeket. Belehelyezzük magunkat a középpontba, az “utazó” magába tudja építeni a problémába a felismerések és megoldható feladattá minősíteni. A legkülönlegesebb pillanat az, amikor a konzulens képes nem csak látni, de mindezt láttatni is. Ehhez kellenek a szigorú kompetenciák, sok gyakorlás, szorgalom és a szakma iránti alázat, elhivatottság. 
 
Az óráimon a traumaoldás rejtelmeit, az intuíció fejlesztésének titkait, a tudat alatti emocionális folyamatok megismerését, a térszimbolika elemeit, az emberi psziché széles spektrumát vizsgáljuk, gyakoroljuk azzal a racionális, de mégis szakrális szemlélettel, attitűddel, amely már sok ezer szenvedő ember életét segítette át sikeresen, a fájdalmas, döntő életszakaszokon.
 
Elérhetőség:

Takács Timi, Alkotó Anyu

Női mentor, művészeti vezető, oktató, alkotóművész

Takács Timi,  női Mentor vagyok, a Charm Inside Empraxis – Traumapszichológiai és Edukációs Központ művészeti vezetője, oktatója, alkotóművész. 

Az általam kidolgozott Takács-Művész-Coaching© Módszerrel és a Muranyi Method Stop Trauma Mentor Program traumaoldó eszközök segítségével,

támogatást nyújtok a tanulóknak, hogy megtalálják és megalkossák önmagukat, a harmonikus belső egyensúlyukat.

Inspiráló kérdésekkel, rendkívüli kreativitással, végtelen szeretettel, elfogadással és osztatlan figyelemmel fordulok minden kliensem és tanulóm felé. 

Segítségemmel:

– borotvaél pontosan rálátnak arra, hogy hol billent ki az egyensúlyuk

– kifinomodik, fejlődik az 5 érzékszervük

– megtalálják a megoldáshoz vezető utat 

– elindulnak rajta. 

Legfontosabb eszközömmel, a Színes hangulatok képkártya csomaggal – mely a saját festményeimből készült – klienseimet mélyebb szintre juttatom, ami hatékonyabb és eredményesebb önismereti munkát tesz lehetővé, segíti a tisztánlátást és a válaszok megtalálását.

Az alkotáson keresztül “látom” az embereket. Ha Ön alkot, “látom” Önt. Ha az alkotásaimat nézi, “láttatok!

Nem kell, hogy tudja, mit akar. Nem kell, hogy tudja, merre tart. Nem kell, hogy céljai legyenek. 

Majd közösen megtaláljuk! Ebben biztos vagyok, mert tudom, hogy képes rá és bízom a képességeiben!

 

Elérhetőség:
www.alkotoanyu.hu
alkotoanyu@gmail.com

dr. Görög Réka Dorottya

jogász, angol jogi szakfordító, személyiség- és viselkedés elemző, női holisztikus coach

dr. Görög Réka Dorottya vagyok. 2022. januárjában egy spirituális elvonulást követően egy nagyon mély sprirituális válságot éltem át. Ennek a tapasztalásnak köszönhetően megkérdőjeleztem mindent, ami az ezt megelőző életemben körülvett engem. Újra kellett értelmeznem nagyon sok mindent, de leginkább azt, hogy mennyire vagyok önazonos az emberi kapcsolódásaimban. 

Újra meg kellett találnom a stabilitásomat, a belső erőmet. 

Ez egy nagyon hosszadalmas és fájdalmas folyamat volt és azt gondolom, hogy még mindig nincs vége, de már rajta vagyok az úton és tudatában vagyok annak, hogy ami történik velem, az az én érdekeimet szolgálja. Mindennek köszönhetően újraértelmeztem a hivatásomat és rájöttem, hogy kapcsolódni szeretnék emberekhez napi szinten, így elvégeztem egy holisztikus női coaching tanfolyamot, amely felvértezett többek között pszichológiai és személyiségtípusi ismeretekkel is. Furcsa módon az egész velem történt folyamat nem eltolt, hanem leginkább beletolt a spiritualitásba, az önismeretbe, bár nagyon nehéz volt az „ébredés”. 

Olyan képességeimet fedeztem fel, amelyek azelőtt teljesen ismeretlenek voltak a számomra. 

Egyébiránt a jogász végzettségem mellett egy angol jogi szakfordítói végzettséggel is rendelkezem, ezek mellett – a saját egészségem rendbetétele érdekében is- végeztem Doterra Aromatouch training-et, Illóolajok tanácsadója képzést és Reflexológiás talpmasszázs képzést is. Az illóolajok nagy szerelmeim, őket napi szinten használom saját egészségem javítására és szeretném ezt a tudást és megszerzett tapasztalatot másoknak is átadni. 

A fő célom, hogy a tanulók és klienseim megismerjék igazi belső önvalójukat, szembe tudjanak nézni belső félelmeikkel és újraértelmezve létezésüket megérkezzenek egy önazonos életbe.

Kondor Tamás

ICD terapeuta, tanár

Kondor Tamás vagyok, hivatalos végzettségem szerint magyar-filozófia szakos tanár, 2000-ben végeztem az akkori KLTE-en. A pályám során felfedeztem, hogy az ön- és emberismeret jobban érdekel, mint a szokványos tanári munka. A hívásnak (hivatásnak) engedve kezdetben álmokkal foglalkoztam, többszáz ember sokezer álmát értelmeztem. 2012-ben elkezdtem családállítást tanulni a budapesti Hellinger Intézetben egy kétéves kurzus keretében, majd egy négyéves szomatoterapeuta képzésbe vágtam bele. 

Jelenleg mindhárom hivatásomban dolgozom, tanárként, családállítóként és testfókuszú terapeutaként is. Sokan fordulnak hozzám kisebb-nagyobb magánéleti problémákkal, elakadásokkal. Esete válogatja, hogy rendszerszintű segítségre (családállítás) vagy pedig a traumákkal való fókuszált munkára (Integrative  Core Dynamics) van szüksége valakinek. Az Empraxisban a traumaoldás a fő profilom, ebben tudok széles spektrumú edukációt nyújtani.