Média és sajtó

A TV2 Értékteremtők magazinműsor lelki segítője és együttműködő partnere.
Tartalmak megtalálhatóak videó, hang és szöveges formában egyaránt.

Hinni a láthatatlant és kételkedni a láthatóban

Ha a lelkünk jól van, a testünk is meg tud gyógyulni

TV2 Értékteremtők - Gyermek- és felnőtt ESP traumapszichológia, kríziskezelés, edukáció

Félelemben vagy szeretetben teremtünk 2023-ban?

Minden embernek van lehetősége élni a változtatás és újrakezdés jogával, amihez a felelősségvállalás adja meg az intenzív belső erőt. Murányi Edina, gyermek- és felnőtt kríziskezelő tréner, ESP pszichológus, a Charm Inside alapítója segít, hogyan
érdemes újrakezdeni.

Magányosan Karácsonykor

Kanapé Argyelán Krisztával

Hogyan védjük meg a gyerekeket a közösségi média manipulációjával szemben?

A szülő tudatossága óvhatja meg a gyereket a lelki sérüléstől. A közösségi média által agyunknak közvetített impulzusok még sokkal veszélyesebbek lehetnek, mint maguk a gyerekekeket elérő tartalmak. A megelőzés alapja ugyanakkor a tiltás helyett az edukációban rejlik.

Tv2 Értékteremtők interjú

Műsorunkban olyan kiválóságokat mutatunk be nézőinknek, akik a kultúrában, a tudományban, az üzleti világban maradandót alkotnak/alkottak. Olyan alkotó egyéniségek, akikről/akikkel érdemes műsort készíteni.

Testi-lelki traumaoldás és gyógyulás Murányi Edinával

A közösségi média által agyunknak közvetített impulzusok, még sokkal veszélyesebbek lehetnek, mint maguk, a gyerekeket érintő tartalmak. A megelőzés alapja, a tiltás helyett, az edukációban rejlik.

Boldogság keresése

Testi tünetek a túlzott közösségi média használattól

Meditációval tegyünk boldogságunkért

Bizonyos kardinális, támogató kérdéseket fel kell tenni ahhoz, hogy kézzel fogható változások következzenek be az életben. Érdemes átgondolni, egyéni szinten leginkább: “Miért csinálom, amit csinálok, miért szeretném, amit szeretnék, mi a célom vele?” A meditáció segít elmélyedni és megtalálni az összes lényeges információt. Indulj el megkeresni a kérdéseket, hogy megkaphasd a válaszokat!

Gyermekek védelme a közösségi média manipulációjától

Az ekcémától a daganatig

Az összes létező betegséget előidézheti a közösségi média túlzott használata

Átsegít a krízisen a belső mosoly

Tudatosan elérhető a belső mosoly állapota, amely segít a krízishelyzetekben, nagyobb változásokban, fontos döntéshelyzetekben. A Rádió 1-nek adott interjúból kiderül a nagy kérdés: “Hogyan csináljam?”

Veszélyek és védelem a három média óriás árnyékában