Immunerősítés és védekezőképesség

Gondoltál már arra, hogy mennyi minden ellen védekezik az elméd és tested? Fertőzések, betegségek, fájdalom, lelki sérülés, emberi kapcsolódás, komfortzóna elhagyás, új utakon elindulás, önismeret, szeretet.

Nem védekezni lenne érdemes, hanem megengedni.
Megengedni az Isteni gondviselést, a jelen pillanat szépségeit, csodaként tekinteni önmagadra, az életre, lelked és tested templomára. Megengedni, hogy megtörténjen veled az élet.
Megengedni, hogy vezessen a belső hangod.
Számomra ezt jelenti az immunerősítés.
Kapcsolódás Istennel.

Halhatatlanságunk forrása abban a dimenzióban található, melyben csak rezgések léteznek. Belső hangunknak köszönhetően, tisztán és érthetően hallható, a vágykehely magja. Az, hogy mit szeretnél valójában.

Különös utazás, zsibbasztó illat vállamnál, édeskés íz számban, halkan kopogó cipellőcske neszét hallom. Szív-balzsam érzés kerít hatalmába, ismét eszmélek, hogy nem szemmel látok. Megérint, végigfut bőröm teljes felületén, az aura rétegeken át. Csoda világ, nyugalom, időtlenség uralkodik, libabőrös lesz testem a szellőtől, de nem fázom, mert szeretet ölel át mindenkit.

Kapcsolódás. Mély levegőt veszek, s tudatom elmémmel, hogy kilépek a síkból. Újra felteszem a kérdést a Teremtőnek. Mi a lét? Párhuzamos világok, idősíkok, energiamezők, tudat alatti tudatok, idő-képek, spirál-láncok és gyűrűk halmaza vagy. Utazó, halhatatlan, mindent látó Hórusz szem, akiben ott van Isten.
Isten megrázó vagy megdöbbentő élmény, ha először találkozol vele. Előfordul, hogy könnyezel és ráeszmélsz, nincs állítás vagy tagadás, egység van, pillanat van, körforgás. Változik az állandó és állandó a változás. Rájössz, hogy a gondolkodással, gondot oldasz és teremtesz. Mindennek két oldala van. Mondja a konvenció. De a végtelen spirál halmazban, végtelen oldala van a jelennek.
Létezik örök élet? Bevillan egy kép, különös könyv, ami arról ír, hogy Isten képére lettünk teremtve. DNS, amelyben minden információ ott van az egységes
Univerzumról.
Hallom közben, a vérlemezek összeütköznek, finom rezonanciát kiadva. Állítások és tévhitek bugyuta elméleteknek hangzanak, hiszen sejteni véljük, mindenkinek igaza van ebben a hologram világban. Ismétlések, hasonló formák, hangok, illatok vesznek körül, csupán utolsó leheletünk mozzanatában kapunk egy pillanatképet, valósnak hitt életünkről, tobozmirigyünk segítségével. Multidimenziós érzékelésünk felerősödik és képesek vagyunk tapasztalni az eddig láthatatlant.

Az érzékelés, látás, szaglás, hallás spektrum-határai kitolódnak, váltakozva létrehoznak egy új, de mégis ismerős síkot, kapcsolódva egy következő állomáshoz. Ekkor létrejön az érzékszerveken túli érzékelés. Az intuíció. A belső térkép, belső iránytű.

Az információ áramlása, tudatalatti energiák felszínre hozása lehetőségként jelenik meg. Genomod nem akadályként, hanem feladatként, lehetőségkénz mutatja meg magát. Miért várnánk halálunk napjáig ezzel a jelenséggel? Itt vagyok és ismét mély levegőt veszek, aktív információ csere közepében tartózkodom.

A gnáthik azt jelenti: itt vagyok. Görög eredetű szavunk is van hasonló gnóthi szeauton, ami azt jelenti: ismerd meg önmagad! A „gnáthik dimenzióban” láthatatlan minden.
Élvezet jelen lenni. Ebben az évben, ezen a napon írtam, de egy párhuzamos síkban, ahol a test oxidációs folyamata rendkívül lassú, az öregedés szó ismeretlen.

Kvantum elméletem szerint spirálunk következő állomása különös utazással valósul meg. Nem kell hozzá időgép, bonyolult eszközök, kellékek. A relatív időben, térben, gondolatban nincs rá szükség, hogy ott legyünk, ahol szeretnénk. Érzem, gondolom, utazok. Ennyi az egész.

Így erősödik az immunrendszer is.