Mentorprogram
ami legyőzhetetlenné tesz

A mentorprogram célja, hogy klienseink tudatosan építsék az életüket és a vállalkozásukat

egyaránt. 

Hogyan zajlik a mentorálási folyamat?

1. Először is vedd fel velem a kapcsolatot a lap alján lévő űrlap kitöltésével, ezt követően visszahívlak vagy e-mailt írok, hogy időpontot tudjunk egyeztetni egy online beszélgetésre.

2. Az első körös online találkozó célja a felmérés és az élethelyzeted mélyebb megismerése lesz.

3. Kérdezni foglak, gondolkodóba ejtelek és olyan összefüggésekre mutatok rá, amelyeket magadtól nem látnál meg: pusztán azért, mert más szemszögből látod Te Önmagad, mint én, Téged.

4. Az első körös találkozót kiértékeléssel zárjuk és eldöntjük, szeretnénk-e a jövőben együtt dolgozni.

5. Amennyiben igen, elkészítem a személyre szóló, egyéni, illetve üzleti mentorprogramod, amely alapján folytatni tudjuk majd a fejlesztésed a kitűzött céljaid eléréséig.

Személyes üzenet Murányi Edinától
 
Soha nem volt annyira fontos az önismeret, mint napjainkban.
 
Életmentő is lehet nagyon sok esetben. Egészségügyileg, üzletileg, kapcsolatok szintjén is. Ha vállalkozó vagy, ha újra kell építened önmagad, az élet legfontosabb területein, akkor biztos, hogy Neked is szól ez a mentorprogram.
 
Az önismereti folyamat azt is jelenti, hogy elkezded tudatosan felépíteni magad, szemléletet váltasz amiben kell és teszel is érte. Tisztán jelen vagy a saját életedben.
 
Az is gyakori jelenség, hogy zsenit vagy nagyon érzékeny gyermeket nevelnek a szülők, de hiperaktívnak, zárkózottnak titulálják. Nem teljesít megfelelően a serdülő, pedig csak a generációs minták húzzák vissza, sok esetben, tudat alatt. A gátlások, félelmek, legtöbbször nem a gyermekben vannak, hanem a szülőkben. Ezt kommunikálják a csemetéjük felé.
 
A mentorprogramot azoknak ajánljuk, akik határozottan, tudatosan szeretnének változtatni és dönteni arról, hogy mostantól, a saját kezükbe akarják venni az irányítást.
 
Tehát a mentorprogram csomag nem szól mindenkinek.
 
Kizárólag úgy tudunk felvenni a személyre szabott mentorprogramunkba, ha készen állsz beleállni a saját életedbe és akkor garantáljuk, hogy legyőzhetetlen leszel.
 
Ha készen állsz, üzenj nekünk és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Jó, ha tudod, hogy a folyamat az esetek többségében kimondottan élvezetes, de nem mindig.
Tükröt mutatok és őszinte visszajelzést adok a számodra, hiszen a transzformáció előfeltétele a sebtisztulás.
Lesznek kellemetlen kérdések és igen, lesznek kimondott vagy kimondatlan kellemetlen válaszok 

Így fogjuk elérni az ülések célját: hogy az legyél, aki lenni szeretnél.