Mentorprogram
ami legyőzhetetlenné teszi

A mentorprogram célja, hogy klienseink tudatosan építsék az életüket és a vállalkozásukat

egyaránt. 

Hogyan zajlik a mentorálási folyamat?

1. Először is vegye fel velem a kapcsolatot a lap alján lévő űrlap kitöltésével, ezt követően visszahívom vagy e-mailt írok, hogy időpontot tudjunk egyeztetni egy online beszélgetésre.

2. Az első körös online találkozó célja a felmérés és az élethelyzete mélyebb megismerése lesz.

3. Kérdezni fogom, gondolkodóba ejtem és olyan összefüggésekre mutatok rá, amelyeket magától nem látna meg: pusztán azért, mert más szemszögből látja Önmagát, mint én, .

4. Az első körös találkozót kiértékeléssel zárjuk és eldöntjük, szeretnénk-e a jövőben együtt dolgozni.

5. Amennyiben igen, elkészítem a személyre szóló, egyéni, illetve üzleti mentorprogramot, amely alapján folytatni tudjuk majd a fejlesztését a kitűzött céljai eléréséig.

Személyes üzenet Murányi Edinától
 
Soha nem volt annyira fontos az önismeret, mint napjainkban.
 
Életmentő is lehet nagyon sok esetben. Egészségügyileg, üzletileg, kapcsolatok szintjén is. Ha Önnek vannak gyermekei vagy tervezi a gyermekvállalást, javasoljuk a programunkat. Ha az óvodában vagy isolában viselkedés problémák vannak, önbizalommal kapcsolatos jelenségeket tapasztal, ha tehetséges a gyermek, de senki nem tudja, hogyan ismerje fel a jeleket, az üzeneteket, érdemes jelentkezni a mentorprogramra. Ha Ön vállalkozó vagy ha újra kell építenie önmagát, az élet legfontosabb területein, akkor is valószínű, hogy érdekes lehet Önnek ez a mentorprogram.
 
Az önismereti folyamat azt is jelenti, hogy elkezdi tudatosan felépíteni magát, szemléletet vált amiben kell és tesz is érte. Tisztán jelen van a saját életében.
 
Az is gyakori jelenség, hogy zsenit vagy nagyon érzékeny gyermeket nevelnek a szülők, de hiperaktívnak, zárkózottnak titulálják. Nem teljesít megfelelően a serdülő, pedig csak a generációs minták húzzák vissza, sok esetben, tudat alatt. A gátlások, félelmek, legtöbbször nem a gyermekben vannak, hanem a szülőkben. Ezt kommunikálják a csemetéjük felé.
 
A mentorprogramot azoknak ajánljuk, akik határozottan, tudatosan szeretnének változtatni és dönteni arról, hogy mostantól, a saját kezükbe akarják venni az irányítást.
 
Tehát a mentorprogram csomag nem szól mindenkinek.
Az is tény, hogy többször mondok nemet egy felkérésre, mint igent. Az első konzultáció már óriási segítség lehet az Ön számára, de az együttműködést nem garantálja. 
Kizárólag úgy tudjuk felvenni a személyre szabott mentorprogramunkba, ha készen áll beleállni a saját életedbe és akkor garantáljuk, hogy legyőzhetetlen lesz.
 
Ha készen áll, üzenjen nekünk és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! 

Jó, ha tudja, hogy a folyamat az esetek többségében kimondottan élvezetes, de nem mindig.
Tükröt mutatok és őszinte visszajelzést adok, hiszen a transzformáció előfeltétele a sebtisztulás.
Lesznek kellemetlen kérdések és igen, lesznek kimondott vagy kimondatlan kellemetlen válaszok 

Így fogjuk elérni az ülések célját: hogy azzá váljon, aki lenni szeretne.