Ár-víz

Árvíz, ahogy én látom, árvíz, ami tanít.

Két hete néztem farkasszemet az egyik legerősebb elementáris erővel Németországban.

Szokatlan morajlásra ébredtem, majd a szirénákra és a hangos utasításra pedig már összeszorult a gyomrom. Nem csak éreztem, hanem tudtam is, hogy baj van.

Hetek óta záporok és felhőszakadások voltak, ami itt a Rajna-vidéken egyáltalán nem szokatlan jelenség. Lényegesen hidegebb ciklonok mozognak Vesztfália felett és az égből jövő víz is természetes a mindennapokban. Utólag megtudtam, hogy jött pár kósza figyelmeztető jelzés, de nem arról, hogy pár órával később, futni kell az életünkért.

Már hónapokkal korábban egyfolytában árvízről álmodtam. Előttem tornyosuló hatalmas vízmennyiség, minden irányban menekülő emberek, kétségbeesés, kiabálás. Én is menekültem éjszakáról éjszakára és amikor felébredtem, még hosszú ideig nem tudtam elfelejteni az álomképeket. Igazából, rémálmok voltak. Az utóbbi pár napban, a katasztrófa előtt pedig, tőlem szokatlan módon, rémesen szorongó voltam, türelmetlen és ingerlékeny, amit észre is vettek rajtam a barátaim. Figyeltem magam, mi történik és tudtam, hogy a szorító érzésnek oka van.

Szokták tőlem kérdezni, hogy honnan tudjuk megkülönböztetni a valódi megérzést az egotól és az agy szüleményeitől vagy a pániktól. Mert a határ nagyon vékony, például egy pánikbeteg ember elképesztő valóságosnak érez mindent és van az a pont, amikor az összes érzékelési határt átlépve a valóság is félelmetessé és ijesztővé válik. Ez lehet olyannyira erős, hogy megjelenhet a fizikai síkon is, tehát testi tüneteket produkál és bizony komoly szervi elváltozásokat is okozhat a félelem. Az az egyensúlyi állapot, az a bizalmi kapcsolat, amiről folyamatosan tanulok és tanítok, csodákra is képes és hiánya pánikot is tud okozni.

A víz jelentése több szinten rendkívül fontos információkat hordoz számunkra. Először is, a víz, maga az élet. Amit ma az életről tudunk, H2O szükséges hozzá, mégpedig nagyon pontos arányban elosztva a hidrogént és az oxigén molekulákat. A víz tisztulást is jelent. A tisztálkodásról fizikai szinten gondolkodunk elsősorban, de van egy másik nagyon fontos tartalma, a lelki megtisztulás. Például ha belegondolunk, hogy azért fürdünk, hogy tiszták legyünk, akkor ez által mindenünk képes megtisztulni. A lelkünk is. Talán soha nem gondoltál még bele, hogy a víznek ekkora ereje van, hogy képes sejtregenerációra, gyógyításra, pánikbetegség kezelésére, lelki sérelmek elengedésére, felhalmozott problémák megoldására. Pedig de.

Én imádom a vizet. Amikor tusolok, kifejezetten készül a lelkem a vízzel való érintkezésre, találkozásra, a tisztálkodás élményére, mert tudom, hogy olyankor nem csak a testem, hanem a lelkem is megtisztul és feltöltődik. Komoly energiaáramlás és információcsere történik abban a 10-15 percben, amikor a tisztálkodás aktív időszaka zajlik. Figyelem a testem, figyelem a vizet, figyelem a lelkem rezdüléseit, a jeleket. Mivel a testünk kétharmad rész vízből áll, így szuper könnyen felismerik a sejtek és az idegrendszer a homogén anyagot. A vízre minden ember és minden élőlény emlékszik. Az ember nem magzati kortól képes rekonstruálni a vizet, hanem a kezdetektől. Az elménk szimbolikusan képes képeket előhívni azokból az információkból, amelyek az életet jelentik. Táplálékot, oxigént, energiát, kapcsolódást, bizalmat jelent.

A víznek ereje van. Minden síkon, minden szinten és minden értelemben.

Ahogyan július 15-én hajnalban az árvíznek.

Kettő méteres víz közeledett és érkezett meg a kertekbe, házakba, utcákba, városokba. Mindent vitt, ami az útjába került. Pár perc alatt evakuáltak bennünket és a víz közelítő hangjából ítélve tudtuk, hogy hatalmas erővel állunk szembe. Azzal csak utólag szembesültünk és tudatosult, hogy szerencsések vagyunk. Nem mindenki volt az sajnos.

Rengeteg minden lepergett abban a pár másodpercben, amikor arról kellett dönteni, hogy maradunk és felszaladunk a tiltás ellenére az emeletre és várjuk a hatalmas robajjal érkező víztömeget vagy beülünk az autóba és padlógázzal vezetek a biztonságot nyújtó hegyre. Utóbbi történt. Az összes idegszálam túlélő üzemmódban volt.

Szeretném megosztani az ezzel kapcsolatos információt, amit megkaptam.

Tisztulási folyamat van. Egyéni és kollektív szinten is, hiszen nem csak engem érintett.

Hallottam a hangját, éreztem a szagát, a hordalékot, a tudását, a mondanivalóját, a romboló és építő erejét egyaránt.

Üzeni a természet és a víz, hogy továbbra is ő az úr.

Az én üzenetem pedig az, hogy igyekezzünk még több szeretetet, alázatot és tiszteletet mutatni önmagunknak és egymásnak. Mindennek oka van és érdemes megfigyelni a jeleket, a belső iránytű útmutatásait!

Legyél önmagadnak fontos, hogy elinduljon a változás, ahogyan a víz is megmutatja, merre van az útja!

Elindítottam egy missziót. Köszönjük a megosztásokat.

Murányi Edina

“Ár-víz” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Nagyon érdekes történet és hogy pont veled történt ez nagyon tanulságos! Örülök, hogy jól vagy és épségben megúsztad.🙏🙂

    Válasz

Szólj hozzá!